Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΗΡΑΚΛΗ ΕΔΕΣΣΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 στην ταβέρνα "Σταθμός'', ο ετήσιος χορός και η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας της ακαδημίας ''Ηρακλή'' Έδεσσας. Το κέντρο ήταν κατάμεστο από κόσμο από μικρούς και μεγάλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Οι τυχεροί της χρονιάς που κέρδισαν το φλουρί, παίχτες της ομάδας μας, Δημήτριος Κόκλης το δώρο του οποίου ήταν η ετήσια συνδρομή της επόμενης χρονιάς και Γιώργος Χατζηπαναγιωτίδης το δώρο του οποίου ήταν μια μπάλα ποδοσφαίρου.
Δεν ήταν μόνο αυτοί οι τυχεροί φυσικά, καθώς έγινε λαχειοφόρος αγορά με πολλά πλούσια δώρα μεταξύ των άλλων και ένα ταξίδι στην πανέμορφη Ρώμη, το οποίο κέρδισε ο κύριος Θεόδωρος Γιοβανούδας.
Επίσης βραβεύτηκε από τους υπεύθυνους της ακαδημίας μας, Αντώνιο Σαπουντζή και Θωμά Ουζούνη, ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλή Ιωάννης Στόγιος, για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα, ο οποίος λόγω ανειλημένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και έτσι την πλακέτα του παρέλαβε αντ' αυτού ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Χρήστος Δίγκας. Απολαύσαμε την ζωντανή μουσική με πολύ χορό και έτσι μεγάλοι και μικροί διασκεδάσαμε σαν μία μεγάλη οικογένεια.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στον χορό μας καθώς και την ηγεσία του Εδεσσαϊκού Πέτρο Πασσαλή και τον προπονητή Γεώργιο Νασιόπουλο, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και να ευχηθούμε σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία.





























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου