Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΗΜΕΡΙΔΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ




Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21-10-2017 ημερίδα με θέμα την ψυχική υγεία και την διατροφή των αθλητών, στην αίθουσα της Νομαρχίας στην Έδεσσα, την οποία διοργάνωσαν και επιμελήθηκαν οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας Ηρακλή Έδεσσας, Αντώνιος Σαπουντζής, Θωμάς Ουζούνης και Μιχάλης Τζούρτζος, σε συνεργασία με την διευθύντρια της ΜΕΘ του νοσοκομείου Έδεσσας κα Ευτυχία Ταμβίσκου.

Στην ημερίδα αυτή παρευρέθηκε ο κος Ιωάννης Ανδρίτσος, εκπαιδευτικός - καθηγητής φυσικής αγωγής με μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στα μοντέλα σχεδιασμού και ανάπτυξης εκπαιδευτικών μονάδων και στην κινησιολογία, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό.



Ομιλήτριες στην ημερίδα αυτή, τρεις αξιόλογες νέες επιστήμονες Ευαγγελία Σάγγα ψυχολόγος Α.Π.Θ., Μαρία Πετρούση επίσης ψυχολόγος Α.Π.Θ. και Ευαγγελία Ματάτση Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Α Τ.Ε.Ι. Λάρισας, οι οποίες μίλησαν για την αθλητική ψυχολογία και πως επηρεάζονται τα παιδιά, την γονική εμπλοκή και τον ρόλο του προπονητή και φυσικά τις διατροφικές συνήθειες των αθλητών.

Ακολούθησαν ερωτήσεις από τους παρευρισκομένους προς τους ομιλητές.









Φυσικά δεν θα έλειπε από ένα τέτοιο γεγονός ο κος Γεώργιος Γεωργιάδης, ένας θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου με διεθνή καριέρα, ο οποίος μίλησε για τις εμπειρίες του ως παίκτης, ως γονιός και ως προπονητής σχετικά με το θέμα της ψυχολογίας των αθλητών, ο οποίος βρήκε την ομιλία αυτή πολύ ενδιαφέρουσα και τόνισε ότι θα πρέπει να γίνονται συχνά τέτοιου τύπου ημερίδες.













Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι παρευρέθηκαν στην ομιλία και ιδιαίτερα τους γονείς της ακαδημίας μας, το ανθοπωλείο Πέτρος Προφητηλιώτης, το τυπογραφείο Μήτσκος, το καφέ BOX και το "Γευσηδρόμιο", για την αμέριστη βοήθεια τους.

Επίσης υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε και άλλες ημερίδες τέτοιου τύπου με σκοπό μας, να γίνουμε καλύτεροι ως γονείς απέναντι στα παιδιά και αυτά να γίνουν χρήσιμα μέλη της κοινωνίας.




Με τιμή

Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου